naan met zalm en bonenspread
Ik heb iets lekkers gekookt. Naam met zalm.
Dit had ik nodig:
zalmfilet
1 eetlepel sojasaus
2 mininaans
groene aspergetips
seamolie
een klein blikje sojabonen
2 eetlepels yoghurt
sesamzaad
Allereerst sneed ik de zalm in blokjes en marineerde die met de sojasaus. Dat liet ik in de koelkast staan totdat ik het ging gebruiken. Het naanbrood stopte ik in de oven.
Toen deed ik de aspergetips in de sesamolie en maakte het op smaak met peper. Dat grilde ik 4 minuten
Toen deed ik de sojabonen samen met de yoghurt in een beker en pureerde dat.Ik maakte het op smaak met peper
Ik smeerde de spread op de naanbroodjes , daarna gingen de zalmblokjes en de aspergetips erop. Ik garneerde het met de sesamzaad.
Om de maaltijd compleet te maken deed ik er komkommersalade met sesamzaadjes eroverheen.
Het was echt heerlijk!
Reacties
Een reactie posten