naan met zalm en bonenspread





Ik heb iets lekkers gekookt. Naam met zalm.

Dit had ik nodig:
zalmfilet
1 eetlepel sojasaus
2 mininaans
groene aspergetips
seamolie
een klein blikje sojabonen
2 eetlepels yoghurt
sesamzaad


Allereerst sneed ik de  zalm in blokjes en marineerde die met de sojasaus. Dat  liet ik in de koelkast  staan totdat ik het  ging gebruiken.  Het naanbrood stopte ik in de oven.

Toen deed ik de aspergetips in de  sesamolie en maakte het op smaak met peper. Dat  grilde ik 4 minuten 

Toen deed ik de  sojabonen samen met de yoghurt in een beker en pureerde dat.Ik maakte het op smaak met peper

Ik smeerde de spread op de naanbroodjes , daarna gingen de  zalmblokjes en de aspergetips erop. Ik garneerde het met de sesamzaad.

Om de maaltijd compleet te maken deed ik er  komkommersalade met  sesamzaadjes eroverheen.

Het  was echt heerlijk!





Reacties

Populaire posts van deze blog

rekenen met het bareka-muurtje

paardrijden op een westernmanege

drumles