op vakantie in mol


 Dag 7 was de laatste dag in Mol. Omdat de camping zo leuk was  besloten we  een campingdag zouden houden.


Na het eten  lieten we de hond uit en gingen we naar voren. We namen eerst een koffie en daarna gingen we wat doen. We gingen uitgebreid het zwembad in. Er waren glijbanen, een golfslagbad en een bubbelbad. Het was heerlijk en we hielden het  wel twee uur vol.


Na het zwemmen gingen we even koffie drinken en toen naar het huisje om te eten. 


Daarna gingen we terug want we gingen waterfietsen in een zwaan. We hadden wel hulp nodig maar die kregen we ook. Eenmaal onderweg was het genieten en Carla wilde een selfie maken van ons in de zwaan. Toen ze haar telefoon op bergde gebeurde het: We hoorden ploink waarop Carla zei: O NEE! de Nokia was in het water gevallen. Carla keer nog in het water maar  het was te diep. We konden er niet meer bij.Het avontuur was meteen niet meer zo leuk. Toen we weer terug waren dronken we nog wat en toen liepen we terug. Het  was inmiddels een uur of 4 geworden en we morsten nog een boodschap doen. DE laatste keer het park oprijdend ontdekten we dat we de auto veel dichterbij konden zetten. 


We aten een lamsburger met  sperziebonen. Daarna gingen we nog een keer het zwembad in en daarna gingen we  bowlen, tafelvoetballen, en darten. Om een uur of tien gingen we terug en genoten we van de laatste avond in Belgie.


Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag