op vakantie in mol dag 6

 Op woensdag gingen we op rijd uit bed. We lieten de hond uit , ontbeten en toen gingen we op pad. We moesten een uur rijden om in Leuven te komen. We gingen naar een transferium. Daar stapten we op een busje naar het centrum. We gingen eerst eten zoeken . Dat viel niet mee want we kwamen alleen veganistische restaurantjes tegen en dat wilden wij niet. Wij wilden een croque monsieur. Die vonden we in  het  restaurantje Croque and Roll. Het eten was inderdaad lekker en de ober was heel aardig. Toen we gegeten hadden gingen we rondlopen. Het waren prachtige gebouwen . Maar er  moest Carla iets van het hart. 


Jeroen Meus van dagelijkse kost heeft hier zijn studio. We gingen het opzoeken en inderdaad. Er waren nog meer mensen voor de kookstudio gekomen. Daarna gingen we winkeltjes kijken. Een winkelje  sprong eruit. Dat was een speelgoedwinkeltje met heel veel leuk speelgoed. Speelgoed wat er vroeger in Nederland ook was maar nu niet meer. We keken onze ogen uit. Toen we alles hadden gezien liepen we over het marktplein. Hier is iedere dag van alles te doen onder andere een optreden van Joost Klein.We gingen voordat we naar de bus teruggingen. Carla dronk een cola zero en ik een Montpellier, dat is een soort spa rood, alleen vind ik dit merk lekkerder.


 Toen we dat op hadden gingen we weer terug in de bus en reden we naar  het transferium waae we in de auo stapten richting de Albert Heijn. We kochten erwtjes en worteltjes en een hamburger. Ze hadden geen gehaktballen in Belgie.


We gingen na het eten even zwemmen want n kon het weer. We waren wel zo terug want de Luizenmoeder en De Slimste Mens kwam op TV. Bovendien was Kees van der Spek op tc die What´s App oplichters aanpakte. Dat vond ik legendarisch. We gingen nog een grote blok met de hond lopen over het park en daarna gingen we slapen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag