texel dag 2

 we werden om een uur of 9 wakker. We wasten ons en kleedden ons aan want om half 10 gingen we ontbijten. Ze hadden daar dik boerenbrood wat erg lekker was. Ik at die boterhammen in plaats van broodjes. Ik deed er vlees en hagelslag op.



. Verder hadden ze eieren, pannenkoekjes en allerlei lekkere  yoghurtjes.Wij hadden aardbeienyoghurt. Ze hebben een uur gebruncht en toen  zijn we de spullen gaan halen. We checkten uit en gingen eerst naar Den Burg. Daar was het markt en het was gezelig druk.Daar zijn echt veel leuke winkeltjes zoals snoepwinkeltjes en knutselzaakjes. We hebben daar een uur rondgelopen . We dronken nog koffie  en daarna gingen we  weer naar de  auto. We reden naar De Koog. 


Daar lieten we de hond uit en toen liepen we naar het strand. Daar hebben we heerlijk door de branding gelopen. De hond vond he zoute water niet zo  fijn. Na  de wandeling gingen we naar een strandtentje waar we texels bier dronken. Het  was 0.0. Na het biertje liepen we de Koog in. Op maandag is daar geen braderie en veel winkels waren dicht. We kochten een juttertje en reden door  naar Oudeschild.

 

Dat is een mooi havenplaatsje aan de Waddenzee. Na evenbij de haven te hebben gewandeld gingen we kibbeling eten. Toen was de  dag voorbij. We namen de boot terug naar het vasteland en gingen naar huis

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag