Onze vakantie in Mol dag 2

 Dag 2 van onze vakantie was bloedverziekend heet. We sliepen eerst lekker uit want we waren moe.Toen we wakker waren aten we lekker buiten onze cracker op. Daarna lieten we de hond uit  en gingen we voor kijken. Daar was genoeg te beleven. Er was een zwembad, je kon er knutselen en allerlei spellen spelen. Ook was een een prachtig meer. We gingen informatie inwinnen en meteen activiteiten inplannen . Daarna gingen we een goede kop koffie drinken. We kregen er een grote koek bij.Toen we de koffie op hadden gingen we terug om te lunchen . Het  was warm dus we bleven bij het  huisje. Om een uur of 3 besloten we  om toch iets te gaan doen.We reden dus naar Mol maar we reden er weer uit zonder dat we er erg in hadden. Na de tweede poging vonden we ons museum. We gingen een kijkje nemen.


 De audiotour vertelde het levensverhaal van Jacob Smits. over zijn  leven, zijn 3 huwelijken maar ook zijn bekendheid tot en met het Witte Huis. Wist je dat daar een schilderij van Jacob Smitd hangt. En hij is geboren in Rotterdam.. De schilderijen waren over het algemeen mooi. Kindertekeningen  met olieverf. Hij heeft ook de kruisweg geschilderd. Die vond ik het mooiste uit het museum. Ook de kinderen werden niet vergeten.Ze konden van een doos een eigen museumkamer maken. Heel leuk.


 Na het museum gingen we Mol nog verkennen en toen gingen we naar de Albert Heijn om eten te kopen.  Daarna gingen we naar huis en we waren op tijd want het begon toch te hozen! En het onweerde verschrikkelijk. Maar we zaten droog en  waren lekker aan het lezen. We aten deze avond griekse kip met rijst en sla. Toen we gegeten hadden en koffie hadden gedronken.gingen we wandelen. We kwamen bij jeeps en andere karretjes.Pukkie sprong in een jeep en vond het nog leuk ook. Toen we thuis kwamen gingen we nog tv kijken en lezen..

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag