onze vakantie in mol dag 1

 We hadden besloten om op vakantie te gaan. Deze keer gingen we naar Mol. We waren er nog nooit geweest. Omdat we er  pas om 3 uur in konden gingen we om  tien voor 2 weg. Ome Laurens wees ons de weg. We reden langs Eindhoven en toen door de 7 Zaligheden. De weg leidde ons door Reusel.De camping  lag een kwartier van de grens af. We checkten in, dat wil zeggen; Eerst moesten we langs een portier en toen konden we naar de receptie. Daar kregen we de spulletjes aangereikt en toen konden we naar de  bungalow. 


Het viel niet tegen. De recensies waren niet best maar ik vond dat ik eerst maar eens moest kijken voordat ik oordeelde en het huisje zag er netjes uit. 


het was wel bloedheet dus besloten we eerst alles binnen te zetten en een Albert Heijn op te gaan zoeken . Er was een grote in Mol. We deden de boodschappen en reden nog een rondje door de omgeving. We reden daarna terug om te gaan koken. De eerste dag aten we een maaltijdsalade van champignins, spinazie, ruccola en avocado. We kokten er ok een ei bij. Het toetje hadden we meegenomen, sinaasappelkwark. We doen aan Sonja Bakker dus letten we extra op ons eten. Onzesnack was een sinaasappel. Toen we hadden gegeten  afgewassen  en opgeruimd gingen we een rondje buiten de camping om doen. We kwamen terecht bij speeltuin  Zilvermeer. Dat ligt aan het Zilverstrand. Omdat het zo warm was was de sfeer in de speeltuin en aan het strand heel goed. We liepen om een uur of kwart over negen weer terug naar ons huisje. We waren er om een uur of kwart voor tien. Na het bad  waren we zo moe dat we zo sliepen.


Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag