Indische hachee schotel

NU
Waar ben je naar op zoek?

0.00
0
Menu
Producten
Aanbiedin
Vandaag aten we Indische hachee schotel 
Zo maakten we het:We brachten een pan water aan de kook en kookten de zilvervlies rijst ongeveer 8 minuten want dat stond op het pak.
We pelden de uien en snipperden ze  grof, we sneden  de peen in blokjes.
We deden een scheutje olie in een braadpan en bakten het vlees bruin. We fruitten de uien en deden de knoflook, tomatenpuree en gember erbij en fruitten ze 3 minuten mee.
We deden er de kruidnagel, de ketjap, de boemboe en de sambal bij en brachten het aan de kook. Het vlees moest in 2,5 uur gaar stoven met de deksel schuin op de pan.
Eerst moest de rijst op het bord en daarover de hachee . Ik maak hem extra lekker door er 2 eetlepels gembersiroop bij te doen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag