gesprek

 Ik doe een opleiding bij de LOi voor  gespecialiseerd pedagogisch medewerker.. Nu ben ik al  een jaar aan het wachten op mijn kans om examen te doen. Gisteren had ik een gesprek met mijn leerkracht en her  was allemaal goed gelukkig. Maar waar ik tegenaan loop is het feit dat ik overal achteraan moet om mijn spullen te krijgen en dat zij wel snel zijn in het teruggeven van mijn werk omdat ze het niet accepteren. Maar het gaat vast allemaal wel goed komen. Anders ga ik wel een verlenging aanvragen om  mijn examen te kunnen doen. Maar dan is 1 januari nog tijd genoeg mocht dat nodig zijn.


Na het gesprek ben ik naar huis gegaan om koffie te drinken en eten te maken. We aten aanrdappels, bloemkool, kippenpoten en worteltjes. Als compote aten we vruchtjes.


Na het  eten ging ik mijn training dien. Dat was  5 minuten inwandelen en daarna  20 minuten achter elkaar hardlopen.

Toen was het  tijd voor de  augurkenkoning. Het is een heel leuk programma over  het  bedrijf Kesbeke.

Deze man heeft hele grappige uitspraken maar hij heeft een hart van goud. Hij helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en is eerlijk. Als er iets  is zegt hij het ook. Wij eten nu ook Kesbeke augurken gewoon omdat ik die man zo graag mag.


We gingen op tijd naar bed want de volgende dag moesten we er weer op tijd uit.

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag