the kik


Wij gaan vaak naar The Kik. De Kik maakt Nederlandstalige nostalgische muziek.Wegens groot succes speelt The Kik nogmaals Boudewijn de Groots Voor De Overlevenden en Picknick. Dit jaar doen ze dat in het Chasse Theater
Boudewijn de Groot heeft ze nog nooit met een orkest gespeeld  The Kik kreeg goedkeuring Boudewijn de Groot zelf om twee albums van hem opnieuw op te nemen.De muziek van Boudewijn de Groot, teksten van Lennaert Nijgh en de arrangementen van Bernie Page zijn al goed naar in de uitvoering van de Kik met hun presentatie en grappen:ik heb er nu al zin in .

De band The Kik bestaat uit  Dave von Raven, Marcel Groenewegen,  Arjan Spies, Ries Doms en Paul Zoontjens. De Rotterdamse band was in 2013 de huisband van De Wereld Draait Door. Daarna zijn ze clubtours en festivals gaan doen.In 2019 speelt The Kik Boudewijn de Groots eerste twee albums live  in Rotterdam Ahoy. The Kik bracht  vier LP’s uit met eigen werk, twee albums met hertaalde nummers en een live album van Boudewijn de Groot liedjes.


Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag