drakenfruit

De kinderen hadden een doeriochalange gezien op you tube. Zweden nieuwsgierig naar exotisch fruit. We gingen naar een toko om wat fruit te halen. Ze dachten dat ze drakenfruit van was. Maar het was een doerian dus die nam ik ook mee. 
En jackfruit omdat ik daarmee had gekookt.
We gingen het fruit uitproberen.
Het drakenfruit was rood is van binnen.
De kinderen vonden het naar peer smaken.
Jackfruit had hij niet vers maar we hadden een blikje gekocht. Het rook naar rottende bananen en het smaakte ook naar banaan.
De doerian was de sensatie. Hij stonk naar ranzige zweetsokken. Lucia vond dat hij naar winden rook. Hij smaakte volgens Irene naar mango en banaan en vanille. Ze vond het lekker.
Lucia vond hem naar vanillevla met knoflook en ranzige  kaas smaken. Zij vond hem vies.
Ze hebben ook popcorn gemaakt. Dat deden ze in een pan met olijfolie. Als ze even wachtten plopte de popcorn eruit. Ze mochten er Zout, suiker.karamel of chocoladesnippers bij doen. Het was voor de film.
De film heet hoe tem je een draak.
Het gaat over Toothless, de draak van Hiccup, een vikingjongen die leeft in een wereld waar draken leven naast mensen. De sprekende ogen van Toothless zijn het handelsmerk van deze zogenaamde Night Fury. Hij heeft wel degelijk tanden  maar hij kan ze intrekken.

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag