Tutor

 Ik  ken iemand die werkt als tutor bij  The Bridge.Ze  helpt maatschappelijk kwetsbare kinderen. Ze doet  dit naast haar werk als onderwijsassistente 16 uur in de week. Ze werkt in Amsterdam.

Stichting The Bridge Learning Interventions is een organisatie  die  zich  inzet tegen kansongelijkheid. Ze doen dit door middel van de evidence-based methode High Tutoring. De kinderen krijgen in kleine groepjes 2 a 5 uur in de week extra hulp.  Het  project krijgt subsidie van de gemeenten en van het rijk.


Ze  vindt het een inspirerende job met  gedreven collega´ s. Ze werkt in de  bovenbouw van de  basisschool en de onderbouw  van het  voortgezet onderwijs. Ze hoefde geen opleiding te  hebben, ze wordt dit schooljaar opgeleid. De werktijden zijn onder schooltijd.


Als tutor is ze  docent, rolmodel en  mentor. De vrouw  over wie ik het heb geeft rekenen en sociaal emotionele vaardigheden. Ook heeft ze  contact met  de ouders. Ze heeft de vakanties gewoon vrij en ze krijgt die gewoon doorbetaald. Ze heeft ambities om door te  leren voor projectmamager....


Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag