walkaplank


Als je een leuke muziekles op een bso of een grote scoutingactiviteit wil moet je Walkaplank uitnodigen. Dit is een bedrijf dat aan talentontwikkeling doet. Zo zoen ze activiteien op muziek-,natuur-,sport-, en theatergebied.



De kinderen hebben een workshop gehad op muziekgebied. Dit deden ze in op de sportbso van Lucia

Walkaplank wil bijdragen aan meer spel, meer muziek en meer plezier voor jong en oud. Plezier heb je samen en dat leidt weer tot een mooiere wereld.


Plezier dat je deelt groeit. En de waarde van het pkezier krijgt meer waarde door de activiteiten die je doet.

Muziek is zo'n bron van plezier. Muziek verbindt en helpt je te groeien als mens. Muziek opent deuren naar een wereld waarin wij graag zijn. Van muziek word je gelukkig.

Samen spelen maakt sociaal en maakt groeien leuk. Het enige verschil tussen een kind en een volwassene is het speelgoed.


De kinderen hadden een fantastische middag doordat zij op een interactieve manier in aanraking kwamen met verschillende ritmes en melodieën uit verschillende werelddelen. Ze zongen, dansten, klapten, speelden spelletjes, beoefenden instrumenten, werkten samen en beluisterden muziek. En dat allemaal in een middag! Het belangrijkste was wel dat ze het zo leuk vonden!

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag