Romige pasta met zalm
Vandaag aten we romige pasta met zalm.
Dit had ik nodig:
Ik begon met de rode ui te pellen en te snipperen. De spruitjes maakte ik schoon en sneed ik in stukjes. ik haalde het vel van de zalm en sneed die ook in stukjes. De knoflook zit in poedervorm in een potje en voor de citroensap zat ook in een flesje.De linguine-pasta kookte ik met een beetje zout.
Toen fruitte in de ui in de olie. Ik gebruikte hiervoor een diepe man want het zou een eenpansgerecht worden. Ik gooide er de knoflookpoeder en de basillicum erbij. Toen voegde ik de zalm toe en bakte het heel even mee.
Toen schepte ik de zalm uit de pan en deed het in een schaaltje. Het was tijd om de spruitjes te bakken. Er moest wat olie bij, anders lukte het niet. Toen ging ik de spinazie erdoorheen bakken. Toen hij helemaal geslonken was deed ik er de kookroom en het citroensap doorheen en liet het koken. Ik die tijd kon ik de pasta afgieten en die met de zalm in de pan gooien. Ik roerde alles door elkaar en liet het tot slot nog 2 minuten bakken.
Reacties
Een reactie posten