praatje over mij

Als ik iets over mezelf zou willen vertellen zou ik dit vertellen.

 Mijn naam is Pim Broos en ik woon in Made. Ik  heb een relatie met een vriendin die in Oosterhout woont.  Samen hebben we een hond: Pukkie.

 Ik heb na de basisschool de HAVO gedaan. Omdat ik in mijn jeugd moest revalideren vanwege cerebrale Parese heb ik hier 2 jaar langer over gedaan maar ik ben geslaagd.

 Na deze school ben ik  MDGO AW gaan volgen. De theorie was niet moeilijk maar ik de praktijk liep dat anders dus haalde ik alleen de deelcertificaten.

Hierna ben ik de zorg ingegaan. In 1998 ben ik getest en bleek dat ik dyspraxie had. Ik ben toen gaan werken bij een sociale werkplaats en ik ging oppassen in een gezin, dat was mijn passie.In 2003 ben ik aangenomen op basisschool De Hoge Waai als onderwijsassistente. In schooljaar 2004-2005 heb ik de opleiding onderwijsassistente niveau 4 gehaald.  In 2013 heb ik de opleiding tot lerarenondersteuner gedaan.

De reden dat ik deopleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker ben gaan doen is dat ik meer wilde weten over de kinderopvang en ik wil mijn niveau ophalen. Na mijn opleiding wil ik een combi maken tussen onderwijs en kinderopvang.



Mijn hobby’s zijn: muziek maken. Ik zing in een band en ik speel klarinet.

Scouting: ik ben leiding bij de blauwe vogels en ik zit bij de plusscouts.

Paardrijden

Atletiek. Ik train en geef training. 

Mijn vrienden en familie zullen van mij zeggen dat ik een duizendpoot ben die nooit stil kan zitten.

 

Wat een school van mij echt moet weten is dat ik werk via de wsw omdat ik dyspraxi heb. Ik vind het heel moeilijk om vaardigheden aan te leren. Ik kan ook moeite hebben met opdrachten uit te voeren. Ik weet dan niet hoe ik het moet aanpakken.

Ik zou het fijn vinden als ik extra uitleg krijg als ik een opdracht niet snap.

Ik heb voor deze opleiding gekozen omdat ik naast onderwijsassistente ook in de kinderopvang wil werken,dat lijkt me een mooie combi.



Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag