digitale wereld

 Door covid-19 zijn er periodes dat je  niet  fysiek met elkaar kunt praten. Als deze pandemie 20 jaar geleden  was uitgebroken  had iedereen een nog groter probleem dan nu.

Toen had je geen skype, teams of zoom.

Ik gebruik vaak Skype



Als ik allebei Skype gebruik, is de oproep volledig gratis. Je hoeft alleen te betalen voor premium-functies zoals gesproken berichten, sms'jes of bellen naar een vaste of mobiele telefoon of buiten Skype.

Met de videochat-app Skype zijn groepsvideogesprekken voor  50 mensen gratis  op vrijwel alle mobiele telefoons, tablets of computers.

Met bellen van Skype-naar-Skype kun je gratis online bellen, voor een lijst van 100 mensen, voor audio- of videovergaderingen op elk apparaat. Je kunt heel gemakkelijk chatten met collega's over de hele wereld of bijpraten met je beste vrienden, want online bellen is gratis.



Maar hoe maak ik een groepschat in Skype op mobiel of tablet?
  1. Tik op de knop Nieuwe chat.
  2. Selecteer Nieuwe groep.
  3. Stel je groep in: Voer een naam in voor je groep. Dit is een vereiste om door te kunnen gaan. Tik op de knop Afbeelding om te uploaden of maak een nieuwe foto voor je groep als je er een wilt maken.

Wat is het  verschil tussen Zoom of Teams en Skype
Skype gebruik je voor incidentele oplossingen terwijl  teams of zoom voor vergaderingen is dioe  bijvoorbeeld wekelijks plaatsvinden


Wat is verschil tussen Zoom en Skype?
Wat is verschil tussen Zoom en Skype?
Skype is beter voor kleinere teams die tijdelijk op zoek zijn naar een oplossing, terwijl Zoom juist geschikt is voor teams die regelmatig videochats en vergaderingen hebben. Beide programma's zijn relatief eenvoudig in te stellen.SWat is verschil tussen Zoom en Skype?
SWat is verschil tussen Zoom en Skype?
SWat is verschil tussen Zoom en Skype?
Skype is beter voor kleinere teams die tijdelijk op zoek zijn naar een oplossing, terwijl Zoom juist geschikt is voor teams die regelmatig videochats en vergaderingen hebben. Beide programma's zijn relatief eenvoudig in te stellen.kype is beter voor kleinere teams die tijdelijk op zoek zijn naar een oplossing, terwijl Zoom juist geschikt is voor teams die regelmatig videochats en vergaderingen hebben. Beide programma's zijn relatief eenvoudig in te stellen.kype is beter voor kleinere teams die tijdelijk op zoek zijn naar een oplossing, terwijl Zoom juist geschikt is voor teams die regelmatig videochats en vergaderingen hebben. Beide programma's zijn relatief eenvoudig in te stellen.kype is beter voor kleinere teams die tijdelijk op zoek zijn naar een oplossing, terwijl Zoom juist geschikt is voor teams die regelmatig videochats en vergaderingen hebben. Beide programma's zijn relatief eenvoudig in te stellen..

Reacties

Populaire posts van deze blog

voorbereiding van het EK

mijn lievelingspaarden op de Oosterhoutse manege

optreden. op koningsdag